Sweety Signature -meikkisiveltimet

Siveltimiä on joka lähtöön erilaisia, mutta itselleen sopivat siveltimet löytyvät vain kokeilemalla. Käyttötarkoituksia on niin monta, kuin käyttäjiäkin. Sweetyn siveltimille on tietty suunniteltu omat tehvävänsä, joten tästä oppaasta löydät Signature -sarjan siveltimet ja niiden käyttötarkoitukset.

Signature-sarjan siveltimet ovat synteettistä karvaa ja varsi laadukasta muovia.

1. Sweety Foundation meikkivoidesivellin ja meikkisieni

Meikkivoidetta on montaa laatua ja levittelyyn voi käyttää vaikka kiveä, jos tykkää. Jos nyt kuitenkin päätyy käyttämään siihen tarkoitettuja välineitä, niin siihen tarkoitukseen on Sweetyn Signature foundation brush. Synteettinen karva ei ime itseensä voidetta ja koska meikkivoidesiveltimeen kertyy ihosta rasvaa, sen pesuun tarvitaan järeämpiä aineita, minkä synteettinen harjas kestää paremmin. Meikkivoidesiveltimen karvaosan on hyvä olla lyhyempikarvainen ja jäykkä, jolloin levitys onnistuu kunnolla. 

Meikkivoidetta voidaan laitella naamaan myös sienellä. Sweety -meikkisieni on pisaranmallinen sieni, jolla tuputellaan nestemäinen meikkivoide naamaan. Jotta sieni ei imisi itseensä meikkivoidetta, kannattaa se aina ensin kastella ja puristella ylimääräinen vesi pois ennen käyttöä. Sienin tulisi vaihtaa n. 6 kk välein riippuen käyttömääristä, jotta ei altista ihoaan epäpuhtauksille. Pesuista huolimatta sieni kerää likaa.

Sweety signature Foundation meikkivoidesivellin (18,90€)

2. Sweety Powder Brush puuterisivellin

Puuterisiveltimen karva on meikkivoidesivellintä pidempi, löysempi ja tuuheampi.  Sivellin ”varastoi” itseensä puuteria rasiasta, mutta levittää sen tasaisesti kasvoille. Ota siis purkista puuteria kohtuudella, karistaa ylimääräinen takaisin ja sipaise kasvoille. Silmien alle puuteria laittaessa sivellin voi olla pienempi ja kapenevampi malli, esim. Highlighter-sivellin

Sweety Signature Powder puuterisivellin (19,90€)

3. Sweety Blush Brush poskipunasivellin

Poskipunasiveltimen karvat ovat lyhyemmät, kuin puuterisiveltimessä, jolloin väri saadaan halutulle kohdalle. Sitä ei yleensä laiteta yhtä laajalle alueelle, kuin puuteria. Poskipuna laitetaan posken korkeimpaan kohtaan. Voit testata sen hymyilemällä, ja se kohta mikä poskessa ulkonee kasvoista eniten, on poskipunan paikka. Maltti on valttia, sillä luonnollinen puna on kaunista. Liika on liikaa myös meikissä.

Poskipunasiveltimellä voi laittaa myös aurinkopuuteria. Sitä voi sipaista ohimolle, poskiluiden alle ja otsaan, hiusrajaan tuomaan päivetystä ilmeeseen.

Sweety Signature Blush poskipunasivellin (17,90€)

4. Sweety Contouring Brush Varjostussivellin

Tällä siveltimellä saat luotua varjoja kasvoille puutesimaisella tuotteella. Contouring-sivellin on viistopäinen, jolloin varjostukset saa helpommin oikeisiin kohtiin. Varjostuksia voi lisätä nenänvarteen, poskiluiden alle ja leuan ja kaulan rajaan. Tällä siveltimellä onnistuu myös poskipunan laitto. 

Sweety Signature Contouring varjostussivellin (17,90€)

5. Sweety Highlighter Brush korostussivellin

Sweety Signature-sarjan highlighter siveltimellä viimeistelet lookisi. Sipaise korostusväriä kasvojesi korkeimpiin kohtiin: poskipäihin, kulmaluiden alle, nenän päälle, otsaan ja amorinkaareen.  Muista häivyttää! Tällä siveltimellä voit puuteroida myös silmänaluset.

Sweety Signature Highlighter korostussivellin (16,90€)

6-7. Sweety Eye shader L ja S luomivärisiveltimet

Näillä siveltimillä levittelet haluamasi luomivärit luomiisi. Isommalla pensselillä saat paremmin koko luomen värjättyä ja pienempi käy pikkutarkkuutta vaativiin kohtiin. 

Sweety Signature Eye shader luomivärisivellin, S (10,90€) Sweety Signature Eye shader luomivärisivellin, L (12,90€)

8. Sweety Blending brush luomivärisivellin

Tarkkarajainen luomiväri ei ole cool, joten häivytä rajat ja sekoita värejä keskenään tällä siveltimellä. Pyörittele sivellintä kevyesti haluamastasi kohtaa jolloin värit sekoittuvat ja häivyttyvät luontevasti. 

Sweety Signature Blending brush luomivärisivellin (9,90€)

9. Sweety Flat shader rajaussivellin

Tällä sipaiset luomivärin kuin luomivärin naamaan. 

Sweety Signature Flat shader rajaussivellin (9,90€)

10. Sweety Smoky eyes sivellin

Tämä pieni sivellin on lyhytkarvainen ja oikein tiheä. Tällä on helppo tehdä lookista utuinen, niin kuin smokey eye-meikissä on ideana. Siveltimellä saa myös värin helposti luomivakoon.

Sweety Signature Smoky eyes sivellin (8,90€)

Meikkitaiteessa vain mielikuvitus on rajana, joten vaikka neuvon näin, voit tehdä vaikka nuin. Mutta have fun! Siitähän meikkauksessa on kyse. 

Ps. Muista pitää huolta siveltimistäsi! Pesuoppaasta saat vinkkejä siihen iki-ihanaa hommaan!